48A5A0A3-02EB-45B3-8EC3-3D1CDCFF3302Ik geef eerlijk toe…van het intrappen van mijn koppeling krijg ik meer spierpijn dan het voortbewegen met deze prachtige bakfiets.

De afgelopen week fiets ik werkelijk de hele dag! Haten is een lelijk woord, maar fietsen is normaal gesproken niet mijn hobby.

Toen kwam deze schoonheid op mijn pad en werd de fiets ineens  mijn beste vriend!

Wat is vrijheid voor jou?    Iedereen heeft daar een ander idee bij. Voor sommige mensen betekent dat de hele dag in je blote billen over de camping lopen, een ander denkt aan bier drinken tijdens een festival. En ik…Ik voel me intens gelukkig en vrij omdat er een bakfiets in de garage staat te pronken.

En net als kinderen; hoe viezer ze worden, hoe leuker ik ze ga vinden!!

Lege pakjes drinken, hondenharen, ladingen vol met zand en plakkerige randjes maken mij trots. Het laat zien dat niet alleen ik, maar ook een BABBOE vol met kinderen geniet van de tochtjes.

Voor het eerst in mijn leven heb ik niet allemaal mensen nodig om ergens te komen. Ik doe het allemaal lekker zelf!

Een hittegolf??? Ga je mee? Ik rij je wel naar zee! Twee kinderen in de bak en deze moeder staat vol zelfvertrouwen langs de waterkant.

Maar ook een derde of een vierde persoon halen we met alle liefde op. Niet omdat ik zo dol ben op kinderen, maar een bakkie vol is gewoon top 😉

Standje nummer 3 is mijn favoriet. Toch een beetje trappen en een prima tempo, maar als we een mooie lange rechte weg in het vizier hebben, dan pakken we even een paar kilometer vol gas standje 6 mee.

Max Verstappen…EAT YOUR HEART OUT!! 

Lieve BABBOE… door jou ben ik nog steeds niet moe.

Ik wil je bedanken voor de geweldige tochtjes afgelopen dagen. Het was warm, maar met jou aan mijn zijde had ik niets te klagen.

Helaas…mijn vriendin wil jou terug na deze leenperiode, want je bent tenslotte niet van mij. Door jouw aanwezigheid deze week waren we happy en voelde ik me pas echt VRIJ!!

Advertentie