233E6636-C662-4198-99C3-EEDF436F4DF6

De aapjes en olifanten in Artis (bovenste foto) kunnen mij gestolen worden.

Als jij maar mijn hand vastpakt en lief naar me lacht. De kriebels in mijn buik maken me misselijk en blij tegelijk. Ik ben verliefd! Zo ontzettend verliefd.

18 jaar geleden zette ik de eerste stap! Stuurde ik het eerste sms’je (met mijn veel te grote Swing), vroeg ik je mee naar de bioscoop en viel ik 5 kilo af, omdat je zo nodig met je vrienden naar Spanje moest. Blauwbekkend stond ik langs de zijlijn en vergat jij mij een knipoog te geven. We moesten nog veel leren 😂.

Een jaar later leek het woord ‘verkering’ toch wel op zijn plaats. ❤️ 27 februari 2003!

Die misselijkheid is na 17 jaar wel verdwenen. Een tic tac ligt ook niet meer op het nachtkastje. Sterker nog…het wordt tijd dat ik weer eens een leuk jurkje aantrek misschien 🤔? Weer wat anders dan een joggingbroek. En misschien is het toch niet zo aantrekkelijk als ik zit te plassen terwijl jij je tanden poetst.

Toen zochten we romantische vliegvakanties, nu struinen we Marktplaats af voor oude campingstoelen. Het geluksgevoel blijft hetzelfde. Wat jij leuk vindt, vind ik leuk en andersom.

Oké, de avondjes in het Badhuis op zaterdagavond gaven wel wat meer energie dan de series die we nu kijken op Netflix.

Of ligt dat energielevel meer aan het feit dat we nu twee kinderen hebben die we op zondagochtend rond half 9 met wat tegenzin in een zwembad moeten gooien? Agh… de troep om 11 uur is niet anders dan toen 😂Veel was en stinkende kleren!

Als dit een sleur is ga ik daar met alle liefde mee door. Als dit saai is verheug ik me weer op morgen. En burgerlijk vind ik eerlijk gezegd heerlijk (foto onder 🍔).

Spanning kun je opzoeken toch?

Als de kids zo slapen…

Kruip ik voorzichtig naast je…

Zet ik onze drankjes aan de kant…

Krijg je van mij een woeste blik…

Dan pak ik het apparaat…

 

En maak ik je helemaal af!

Met Mario kart!

Liefde is… gewoon SAMEN ❤️❤️.