Zondagochtend…

Wie is daar nu niet dol op? Nou…uhh…WIJ regelmatig! Al twee jaar lang zitten we namelijk om 9 uur in het stikhete zwembad. Niks geen warme bolletjes aan tafel, uitslapen of lekker lang in pyjama. Tijdens de Corona is dit een ander verhaal! Zwemles gaat voorlopig niet door. Het heerlijke zondagochtend gevoel is terug. Kortom een goede reden voor manlief om op deze zaterdagavond (paar uur voor deze shoot) bij de barbecue en vuurkorf net een borrel teveel te drinken 😉. Hoe knap dat je daar op de foto’s weinig van ziet! Bedankt lieve zus voor het vastleggen van ons gezin.
Een wandelingetje in de mist en met onze voeten in de zee. Ondertussen klikte mijn zus en nichtje er met hun camera op los. Een prachtige herinnering op een plek waar we graag komen, Wijk aan Zee:

Ik zou graag willen opscheppen over mijn fantastische surf capriolen die ik daar altijd laat zien. Alleen koude tenen zorgen bij mij al voor paniek! Helaas dus niet met een plank onder mijn arm en zwaaiende natte haarlokken duiken in de woeste zee. Dat mag uiteraard de pret niet drukken. Ik geef toe evengoed graag te kijken naar de surfdudes vanaf het terras bij Aloha of Timboektoe.

Ieder zijn ding. Dat gedoe met zo’n plank en knellend pak, RESPECT! Ondertussen prop ik me vol met nacho’s, luister ik naar de relaxte muziek en geniet van mijn gezin rommelend met een schep in het zand.

Een kriebel in mijn buik krijg ik als ik kijk naar deze foto’s. Trots op wat ik heb, wie ik ben en waar ik woon! En niet te vergeten op wie dit heeft weten vast te leggen 📸. Te volgen op Instagram: